ÅS indtager DM

ÅS indtager DM

Med spænding i maven og en kildrende fornemmelse i fødderne, var det med stor glæde at Århus Sportsdanserforenings dansere langt om længe skulle på gulvet.

Det har været nogle hårde år med coronapandemi og nedlukninger af klubberne i perioder, hvor danserne ikke har kunnet deltage i turneringer nationalt og internationalt. Alle danserne havde derfor længe set frem til at Danmarks Sportsdanserforbund kunne afholde deres store DM-arrangement i weekenden 14.-15. august 2021.

Det sidste store DM i Dansk Sportsdanserforbund blev afholdt i 2019, så danserne var ivrige efter at afprøve og vise alt hvad de havde trænet på, hvor det var muligt, under diverse nedlukninger og restriktioner.

DM-arrangementer blev afholdt i samarbejde med KAF, og foregik i Hvalsø Hallen i Lejre. Det var et rigtig fint arrangement, så stor ros til dem for det afholdte DM. Nu betyder ”fint” på jysk, det samme som ”fantastisk” når man har krydset Storebælt.

Der blev konkurreret om eftertragtede titler som Danmarks bedste danser i Latin, Standard og ikke mindst i kombi som er alle 10 danse.

Århus Sportsdanserforening mødte talstærkt op til dette arrangement. Danserne var spændte og sultne efter at indtage gulvet, og ikke mindst at få fingrene i det eftertragtede metal. Tøjet var shinet helt op, makeuppen stod knivskarpt, ikke mindst håret sad og skinnede som en million diamanter.

Man kunne mærke glæden og spændingsniveauet hos både vores dansere, og ikke mindst i publikum som hungrede efter at se noget godt dans igen. Så ÅS var klar til medalje høst.

 

I alt blev det til 4 Guldmedaljer, 1 sølvmedalje og 4 bronzemedaljer til ÅS danserne, heriblandt de vigtige og meget prestigefyldte officielle DIF titler i hhv. voksen standard og latin. Så en speciel lykønskning til Dmitri & Signe samt Malthe & Sandra med disse DM sejre. Det samlede overblik over ÅS resultater ved DM-weekenden følger her:

Latin voksne
1. plads Malthe Brinch Rohde & Sandra Sørensen

Latin U21
1. plads Frederik Veilbæk Andersen & Liv Lykke Valencia
3. plads Maksim Kudinov & Frederikke Staalros

Latin ynglinge
3. plads Frederik Veilbæk Andersen & Liv Lykke Valencia
7. plads Mathias Sonne Bank & Line Urup

Kombi voksne
4. plads Maksim Kudinov & Frederikke Staalros

Kombi ynglinge
8. plads Mathias Sonne Bank & Line Urup

Standard voksne
1. plads Dmitri Kolobov & Signe Busk
4. plads Dennis Aisenstadt & Emily Damm-Jakobsen
5. plads Alexander Pavlov & Mie Udesen
6. plads Sergei Varnitcyn & Cassandra Juul Poulsen
8. plads Rui Hamada & Anne Sophie Grønne Minke

Standard U21
1. plads Dennis Aisenstadt & Emily Damm-Jakobsen
2. plads Sergei Varnitcyn & Cassandra Juul Poulsen
3. plads Rui Hamada & Anne Sophie Grønne Minke
4. plads Nikita Dvornik & Iben Maarbjerg Juulsmose
5. plads Maksim Kudinov & Frederikke Staalros

Standard ynglinge
3. plads Nikita Dvornik & Iben Maarbjerg Juulsmose
10. plads Mathias Sonne Bank & Line Urup

Lejre Open Standard
1. plads Nicolò Barbizi & Sara Rós Jakobsdóttir

Der skal lyde en stor tak og tillykke til vores dansere, der har kæmpet så hårdt det sidste stykke tid.
Jeres vedholdenhed og hårde arbejde har båret frugt og resulteret i en flot udvikling og resultater, som vi alle kan være stolte af.

HR/NKB

Luk menu