Flot deltagelse til engelske turneringer

Flot deltagelse til engelske turneringer

I uge 40 og 41 drog flere af vores par til England for at deltage i turneringerne med The International Championship som højdepunktet.

THE INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP

Det lykkedes for Line Smed og Valeriu Leontiev at gå hele vejen videre fra de indledende runder i Brentwood og kvalificere sig til at danse i Royal Albert Hall. I disse meget pompøse omgivelser sluttede parret på en meget flot placering som nr. 35 af 264 startende par (i Amatuer Latin). I dagene forinden havde parret også danset Imperial og WDO Amateur Latin. Til Imperial fik parret 3 runder og sluttede i top 25.

I samme række som Line og Valeriu deltog også Jørgen Buse og Minjung Jun. Parret fik to runder og sluttede på en placering som nr. 125 i dette stærke felt.

I Amateur Ballroom deltog Mihai Cotos og Stephanie Leyden. Parret sluttede efter to runder som nr. 89 af 149 startende par.

I Latin under 21 år deltog Gustav Skovbon og Victoria Benthin. Efter første runde blev de 159 startende par reduceret til 100, og det lykkedes desværre ikke for Gustav og Victoria at komme videre til anden runde. I dagene forinden deltog Gustav og Victoria også i Imperial, hvor det blev til en fin placering i top 48 af de ca. 130 deltagende par.

Luk menu